page_banner

H-FABP

  • H-FABP Rapid Test Device (Whole Blood/Serum/Plasma)

    Alat Uji Rapid H-FABP (Getih Sakabeh/Serum/Plasma)

    KOLEKSI Spésimén jeung Panyimpenan. Alat Uji Rapid h‐FABP (Getih Sakabeh/Serum/Plasma) ditujukeun ngan pikeun dipaké kalawan sakabeh getih manusa, sérum, atawa spésimén plasma. nguji. Sérum atanapi plasma kedah dipisahkeun kalayan kasempetan anu paling gancang pikeun nyegah hemolisis. Ulah