page_banner

Feritin

  • Ferritin Rapid Test Device (whole blood/serum/plasma)

    Alat Uji Rapid Ferritin (sakabeh getih / sérum / plasma)

    PRINSIP Alat Uji Rapid Ferritin Manusa (Getih sakabeh / Sérum / Plasma) nyaéta kualitatif, flowimmunoassay gurat pikeun ngadeteksi Ferritin manusa dina sakabeh getih manusa, sérum sareng plasma. Themembrane tos dilapis ku antibodi anti-ferritin dina daérah garis uji strip. Salila tés, spésimén meta sareng partikel anu dilapis ku antibodi anti-feritin. Campuran migrasi ka luhur o