FW3
FW3
FW3

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunangpangalusna
hasilna.

Kéngingkeun conto gratis sareng buku gambarGO

Pikeun ngalawan wabah COVID-19, Hangzhou Funworld Biotech Co., Ltd. ngembangkeun séri tés diagnostik gancang dina COVID-19, kalebet Uji Rapid Antigen SARS-CoV-2 (COVID-19 Ag), Coronavirus COVID. -19 IgG/IgM Antibodi Rapid Test, jeung novel SARS-CoV-2 Neutralizing Antibodi Rapid Test. SARS-COV-2/Influenza A+B Antigen Combo Rapid Test, Sadaya tés Series sareng CE, ISO13485 sareng dina daptar Bodas Cina. Tes Antigen COVID-19 parantos didaptarkeun di Jerman.

about01

kami saran pikeun milih
kaputusan katuhu

Salaku parusahaan anyar, urang bakal tetep nalungtik sarta inovasi, tetep diajar téhnologi ngarah internasional, pikeun minuhan kaperluan pasar.

  • Kit Uji Rapid COVID
  • Kit Test kasuburan
  • Kit Uji Kasakit Inféksi
  • Tumor Marker Test Kit
  • Kit Test Marker Jantung
  • Narkoba Of Nyiksa Test Kit
service_img

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasil pangalusna.

  • icon
    2020

    Diadegkeun dina

    Hanzhou Funworld Biotech Co., LTD diadegkeun dina Juni 2020
  • icon
    30

    Tim Kami

    Ayeuna, urang gaduh 30 staf manajemén.
  • icon
    20

    Pangalaman

    Pangadeg perusahaan gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina widang IVD.
  • icon
    9000

    Daérah

    pabrik urang nyertakeun wewengkon 9000 méter pasagi, nu aréa bersih nyaeta ngeunaan 500 méter pasagi, wewengkon umum nyaeta ngeunaan 3000 méter pasagi.

Inquiry pikeun pricelist

Kusabab ngadegna, pabrik urang geus ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan adhering prinsip kualitas munggaran. produk urang geus miboga reputasi alus teuing di industri jeung berharga trusty diantara konsumén anyar jeung heubeul ..

ngalebetkeun ayeuna

Perusahaan parantos lulus sertipikat
tina IS013485 sarta CE

nempo leuwih
  • Wilujeng sumping Medica Expo 13-16 NOV 2023

    Wilujeng sumping Medica Expo 13-16 NOV 2023Hangzhou Funworld Biotéh Tim presenting di MEDICA 2022 (Düsseldorf, Jérman) .Salaku parusahaan terus ngamekarkeun, tim R&D terus tumuwuh, respon pasar pakait pisan gancang, Hangzhou Funworld bakal ngajalankeun sababaraha anyar. produk di stan, suc
  • sertipikat CE

    CE SERTIFIKATHangzhou Funworld Biotech Co., Ltd suksés ngaluluskeun sertipikat CE MARK pikeun ruang lingkup ieu: desain sareng pamekaran, produksi sareng distribusi kit diagnostik in vitro pikeun ngadeteksi hormon, ubar panyalahgunaan, panyakit tepa, spidol tumor sareng spidol jantung. .1_CE-
  • Funworld Biotech di Indonesia Hospital Expo 2023 (18-21 OKTOBER 2023)

    Di Rumah Sakit Indonesia Expo 2023 dijadwalkeun lumangsung dina 18-21 OKTOBER 2023. Pameran ieu mintonkeun alat médis, farmasi, klinis, jeung laboratorium sarta ubar. Ieu kasempetan gede pikeun pamaén industri showcase produk jeung inovasi jeung jaringan pikeun investasi nguntungkeun.Fu
  • Médis Fair Thailand 2023

    Médis Fair Thailand 2023Hangzhou Funworld Biotech Co., Ltd bakal hadir dina paméran (Medical Fair Thailand 2023) ti Séptémber 13 nepi ka 15, 2023. Kami teu bisa antosan ningali anjeun di stan P32-2. Di dieu kami baris nyadiakeun harga pangalusna pikeun HCG , Hbsag , HCV , Hp Ab, HP Ag , Sipilis , Malaria , Dengue Rapid T
  • Medlab Wétan Tengah 2023- Hangzhou Funworld Biotéh Co., Ltd

    Medlab Timur Tengah 2023– Hangzhou Funworld Biotech Co., LtdTim Hangzhou Funworld Biotech milu dina Pameran Dubai 2023. Salila paméran, Funworld Biotéh némbongkeun loba produk nguntungkeun, utamana cadar uncut pikeun runtuyan DOA, runtuyan kasakit tepa, jeung kasuburan s.