page_banner

Produktet

 • Prostate Specific Antigen Rapid Test Device/ Strip (Whole Blood/Serum/Plasma)

  Aparat/shirit për testim të shpejtë të antigjenit specifik të prostatës (gjak i plotë/serum/plazma)

  PËRMBLEDHJE është zbuluar në inde të ndryshme të sistemit urogjenital mashkullor, por vetëm qelizat e gjëndrave të prostatës dhe qelizat endoteliale e sekretojnë atë. Niveli i PSA në serumin e meshkujve të shëndetshëm është ndërmjet 0,1 ng/mL dhe 2,6 ng/mL. Mund të rritet në kushte malinje si kanceri i prostatës, dhe në kushte beninje si hiperplazia beninje e prostatës dhe prostatiti. Një nivel PSA prej 4 deri në 10 ng/mL
 • Dengue IgG/IgM Rapid Test Device with CE ISO13485

  Pajisja e testimit të shpejtë të Dengue IgG/IgM me CE ISO13485

  ParimiPajisja e testit të shpejtë të Dengës IgG/IgM (Gjaku i Plotë/Serum/Plazma) është një analizë imunologjike cilësore e bazuar në membranë për zbulimin e antitrupave të Dengës në gjakun e plotë, serumin ose plazmën. Ky test përbëhet nga dy komponentë, një komponent IgG dhe një komponent IgM. Në rajonin e testit, IgM dhe IgG anti-njerëzore janë të veshura. Gjatë testimit, kampioni reagon me grimcat e veshura me antigjen Denge në
 • Ferritin Rapid Test Device (whole blood/serum/plasma)

  Pajisja e testit të shpejtë të Ferritinës (gjak i plotë/serum/plazma)

  PARIMI Pajisja e testimit të shpejtë të ferritinës njerëzore (gjak i plotë/Serum/Plazma) është një analizë imunologjike me rrjedhje anësore cilësore për zbulimin e Ferritinës njerëzore në gjakun e plotë të njeriut, serumin dhe plazmën. Membrana është e veshur paraprakisht me antitrupa anti-ferritin në zonën e linjës së testimit të shiritit. Gjatë testimit, ekzemplari reagon me grimcën e veshur me antitrup antiferritin. Përzierja migron lart o
 • Chlamydia Rapid Test Device

  Pajisja e provës së shpejtë të klamidias

  Parimi Është një imunoterapi me rrjedhje anësore cilësore për zbulimin e antigjenit të klamidias nga ekzemplarët klinikë. Në këtë test, antitrupi specifik për antigjenin Chlamydia është i veshur në zonën e linjës së testimit të shiritit. Gjatë testimit, tretësira e nxjerrë e antigjenit reagon me një antitrup ndaj klamidias, i cili është i veshur me grimca. Përzierja migron për të reaguar me antitrupin ndaj klamidit
 • Monkeypox virus IgG/IgM Rapid Test

  Virusi i lisë së majmunit IgG/IgM Test i Shpejtë

  KOMPONENTET E KIT• Pajisjet e provës• Pikatësit• Një tampon i vetëm• Futja e paketësParimiTesti i shpejtë IgG/IgM i virusit të lisë së majmunit është një analizë imunologjike cilësore e bazuar në membranë për zbulimin e antitrupave të lisë së majmunit në gjakun e plotë, serumin ose plazmën. Ky test përbëhet nga dy komponentë, një komponent IgG dhe një komponent IgM. Në komponentin IgG, IgG anti-njerëzore është e veshur në rajonin e linjës së provës G të testit. Duri
 • COVID-19 IgG/IgM Rapid Test Device

  Pajisja e testit të shpejtë IgG/IgM për COVID-19

  PËRDORIMI I QËLLIMOR Testi i Shpejtë i COVID-19 IgG/IgM është një imunoterapi me rrjedhje anësore për zbulimin dhe diferencimin e njëkohshëm të virusit IgG anti-COVID-19 dhe virusit IgM anti-COVID-19 në gjakun e plotë të njeriut, serumin ose plazmën e njeriut. Ai synohet të përdoret nga profesionistët si një test depistues dhe si një ndihmë në diagnostikimin e infeksionit me viruset COVID-19. Çdo ekzemplar reaktiv me IgG/IgM COVID-19
 • Monkeypox AG Rapid Test Cassette (Swab)

  Kasetë e testit të shpejtë Monkeypox AG (shtupë)

  KOMPONENTET E KIT• Pajisjet e testimit• Pikatarët• Single Buffer• Futja e paketimitPrincipi Lija e majmunit është një sëmundje e rrallë që shkaktohet nga infeksioni me virusin e lisë së majmunit. Rasti i parë në njerëz i lisë së majmunëve u regjistrua në vitin 1970 në Republikën Demokratike të Kongos (DRC) gjatë një periudhe përpjekjesh të intensifikuara për të eliminuar linë. Që atëherë, lija e majmunëve është raportuar te njerëzit në disa vende të tjera qendrore dhe perëndimore
 • COVID-19 Ag Rapid Test Device

  Pajisja e testimit të shpejtë për COVID-19 Ag

  KIT COMPONENTS20 kasetë provë20 shtupë sterile20 tampon me nxjerrje të vetme1 futje paketë1 udhëzues referimi i shpejtë PRODUKTI SPECIFICATIONBrandFunworldCertificateCE , ISO13485Seksioni shtupë nazofaringeale/ shtupë nazale/Tampone nazale Përmbajtja e redaktimeve të kasave Paketa 20 TS ruajtje 2-30 ℃ Jetëgjatësia 2 vjet INFORMACION PËR ORËSIMIN Përshkrimi i produktit ModeliFormati i paketës CertifikataSARS
 • HIV Ab/Ag Human Immunodeficiency Virus Rapid Test Kit

  Kompleti i testit të shpejtë për virusin e imunitetit të njeriut HIV Ab/Ag

  ParimiAparati i testimit të shpejtë të virusit të mungesës së imunitetit HIV 1/2 (Gjaku i plotë/Serum/Plazma) është një analizë cilësore e bazuar në membranë për zbulimin e antitrupave ndaj HIV 1/2 në gjakun e plotë, serumin ose plazmën. Membrana është e veshur paraprakisht me antigjene rekombinante HIV. Gjatë testimit, mostra e plotë e gjakut, serumit ose plazmës reagon me grimcat e veshura me antigjenin HIV në shiritin e provës. Përzierja
 • SARS-CoV-2 Neutralizing Antibody Rapid Test Device

  Pajisja për testim të shpejtë të antitrupave SARS-CoV-2

  KOMPONENTET KOMPONENTEVE TE paketuara individualisht pajisje prove Çdo pajisje përmban një shirit me konjugate me ngjyra dhe reagentë reaktivë të përhapur paraprakisht në rajonet përkatëse Pipetat e disponueshmePër shtimin e ekzemplarëve përdorniBufferFosfat tampon kripur dhe ruajtës. assa
 • COC,OPI,MDMA,AMP,THC,BZO One Step Drug Test Test Device Saliva

  COC,OPI,MDMA,AMP,THC,BZO Pajisja e testit të barnave me një hap Pështymë

  I QËLLIMI I PËRDORUR Gjatë testimit, një mostër e urinës migron lart me veprim kapilar. Testi i drogës, nëse është i pranishëm në mostrën e urinës nën 300 ng/mL, nuk do të ngopë vendet e lidhjes së grimcave të veshura me antitrupa në pajisjen e testimit. Grimcat e veshura me antitrupa do të kapen më pas nga konjugati i imobilizuar i Testit të Barnave dhe një vijë e dukshme me ngjyrë do të shfaqet në rajonin e linjës së provës. Vija me ngjyrë w
 • OPI, MET, KET One Step Opiate Test Device

  OPI, MET, KET Pajisja për testimin e opiateve me një hap

  KOMPONENTET E KIT (Pajisja)Aparatet e provës të paketuara individualisht Çdo pajisje përmban një shirit me konjugate me ngjyra dhe reagentë reaktivë të përhapur paraprakisht në zonat përkatëse. 30°C) para përdorimit.1. Sillni qesen në temperaturën e dhomës përpara se ta hapni.
64 Gjithsej