page_banner

HCG

  • The hCG One Step Pregnancy Combo Test Device (Urine/Serum)

    Комбиниран тест за бременост на hCG во еден чекор (урина/серум)

    МЕРКИПРЕТПАЗЛИВОСТПРОЧИТАЈТЕ ги сите информации во оваа влошка од пакувањето пред да го извршите тестот. Не користете по истекот на рокот испечатен на фолиената кеса. Да се ​​чува на суво место на температура од 2-30°C или 36-86°F. Не замрзнувајте. Не користете ако торбичката е искината или оштетена. Да се ​​чува подалеку од дофат на деца. За ин витро дијагностичка употреба. Не треба да се зема внатре