page_banner

H-FABP

  • H-FABP Rapid Test Device (Whole Blood/Serum/Plasma)

    H-FABP уред за брз тест (цела крв/серум/плазма)

    СОБИРАЊЕ И ЧУВАЊЕ НА ПРИМЕРОЦИ. Уредот за брз тест h‐FABP (цела крв/серум/плазма) е наменет само за употреба со примероци од целосна крв, серум или плазма на човекот. тест. Серумот или плазмата треба да се одвојат со што е можно поскоро можност да се избегне хемолиза. Немој