page_banner

Феритин

  • Ferritin Rapid Test Device (whole blood/serum/plasma)

    Уред за брз тест за феритин (цела крв/серум/плазма)

    ПРИНЦИП Уредот за брз тест за човечки феритин (цела крв/серум/плазма) е квалитативна, латерална имуноанализа за откривање на човечки феритин во целата човечка крв, серум и плазма. Мембраната е претходно обложена со анти-феритин антитела на областа за тестирање на лентата. За време на тестирањето, примерокот реагира со честичката обложена со анти-феритин антитела. Смесата мигрира нагоре o