page_banner

FOB

  • Human Fecal Occult Blood (FOB) Rapid Test Device

    Piranti Tes Rapid Fecal Occult Blood (FOB).

    PENDAHULUAN Kanker kolorektal minangka salah sawijining kanker sing paling umum didiagnosa lan panyebab utama kematian kanker ing Amerika Serikat. Screening kanggo kanker kolorektal mbokmenawa nambah deteksi kanker ing tahap awal, mulane nyuda mortalitas.Sadurungé kasedhiya komersial tes FOB digunakke tes guaiac, kang mbutuhake watesan dietary khusus kanggo nyilikake positif palsu lan fal
  • Human Fecal Occult Blood (FOB) Rapid Test Strip

    Strip Tes Rapid Fecal Occult Blood (FOB).

    KOMPONEN KITStrip tes sing dikemas kanthi individuSaben strip ngemot konjugasi warna lan reagen reaktif sing wis disebar ing wilayah sing cocog. Tabung pengenceran spesimen kanthi buffer0,1 M Phosphate buffered saline (PBS) lan sisipan paket pengawetKanggo instruksi pengoperasian. BAHAN-BAHAN YANG DIPERLUKAN. nggunakake.CentrifugeFor