page_banner

Feritin

  • Ferritin Rapid Test Device (whole blood/serum/plasma)

    Piranti Tes Rapid Ferritin (getih kabeh / serum / plasma)

    PRINSIP Piranti Tes Rapid Ferritin Manungsa (Getih / Serum / Plasma) minangka tes imunisasi aliran lateral kualitatif kanggo ndeteksi Ferritin manungsa ing getih, serum lan plasma manungsa. Themembrane wis dilapisi karo antibodi anti-feritin ing wilayah garis tes strip. Sajrone tes, spesimen kasebut bereaksi karo partikel sing dilapisi antibodi anti-feritin. Campuran migrasi munggah o