page_banner

Dengue

  • Dengue IgG/IgM Rapid Test Device with CE ISO13485

    Piranti Tes Rapid IgG/IgM Dengue kanthi CE ISO13485

    Prinsip Piranti Tes Rapid Dengue IgG/IgM (Whole Blood/Serum/Plasma) minangka immunoassay basis membran kualitatif kanggo ndeteksi antibodi Dengue ing getih, serum, utawa plasma. Tes iki kasusun saka rong komponen, komponen IgG lan komponen IgM. Ing wilayah Tes, IgM lan IgG anti-manungsa dilapisi. Sajrone tes, spesimen kasebut bereaksi karo partikel sing dilapisi antigen Dengue ing