FW3
FW3
FW3

kita bakal njamin sampeyan
tansah njalukpaling apik
asil.

Entuk conto gratis lan buku gambarGO

Kanggo nglawan epidemi COVID-19, Hangzhou Funworld Biotech Co., Ltd. ngembangake seri tes diagnostik cepet babagan COVID-19, Kalebu Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (COVID-19 Ag), Coronavirus COVID -19 IgG/IgM Antibody Rapid Test, lan novel SARS-CoV-2 Neutralizing Antibody Rapid Test. Tes Rapid Combo Antigen SARS-COV-2/Influenza A+B, Kabeh tes Seri kanthi CE, ISO13485 lan ing dhaptar Putih Cina. Tes Antigen COVID-19 wis didaftar ing Jerman.

about01

kita saran kanggo milih
kaputusan tengen

Minangka perusahaan anyar, kita bakal terus riset lan inovasi, terus sinau teknologi anjog internasional, kanggo nyukupi kabutuhan pasar.

  • Paket Tes Cepat COVID
  • Kit Tes Kesuburan
  • Kit Tes Penyakit Infèksius
  • Kit Tes Penanda Tumor
  • Kit Tes Penanda Jantung
  • Kit Uji Penyalahgunaan Narkoba
service_img

kita bakal njamin sampeyan tansah njaluk
asil paling apik.

  • icon
    2020

    Didegaké ing

    Hanzhou Funworld Biotech Co., LTD diadegaké ing Juni 2020
  • icon
    30

    Tim Kita

    Saiki, kita duwe 30 staf manajemen.
  • icon
    20

    Pengalaman

    Pendhiri perusahaan duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing lapangan IVD.
  • icon
    9000

    Area

    Pabrik kita kalebu area 9000 meter persegi, sing area resik kira-kira 500 meter persegi, wilayah umum udakara 3000 meter persegi.

Pitakonan kanggo pricelist

Wiwit diadegaké, pabrik kita wis ngembangaken produk kelas donya pisanan karo adhering prinsip kualitas pisanan. Produk kita wis entuk reputasi sing apik ing industri lan kapercayan sing terkenal ing antarane para pelanggan anyar lan lawas.

ngirim saiki

Perusahaan sukses lulus sertifikat
saka IS013485 lan CE

ndeleng liyane
  • Sugeng Rawuh Medica Expo 13-16 NOV 2023

    Welcome Medica Expo 13-16 NOV 2023Hangzhou Funworld Biotech Team presenting at MEDICA 2022 (Düsseldorf, Jerman) .Nalika perusahaan terus berkembang, tim R&D terus berkembang, respon pasar sing cocog banget cepet, Hangzhou Funworld bakal miwiti sawetara anyar produk ing booth, suc
  • Sertifikat CE

    CE SERTIFIKATAngzhou Funworld Biotech Co., Ltd kasil ngliwati sertifikat CE MARK kanggo ruang lingkup ing ngisor iki: desain lan pangembangan, produksi lan distribusi kit diagnostik in vitro kanggo deteksi hormon, obat penyalahgunaan, penyakit infèksius, panandha tumor lan panandha jantung. .1_CE-
  • Funworld Biotech ing Indonesia Hospital Expo 2023 (18-21 OKTOBER 2023)

    Ing Indonesia Hospital Expo 2023 dijadwalake ing 18-21 OKTOBER 2023. Pameran iki nampilake peralatan medis, farmasi, klinis, lan laboratorium lan obat-obatan. Iku kesempatan sing apik kanggo pemain industri kanggo nampilake produk lan inovasi lan jaringan kanggo investasi sing duwe bathi.Fu
  • Pameran Kedokteran Thailand 2023

    Medical Fair Thailand 2023Hangzhou Funworld Biotech Co., Ltd bakal rawuh ing pameran (Medical Fair Thailand 2023) wiwit tanggal 13 nganti 15 September 2023. Kita ora sabar ngenteni sampeyan ing stan P32-2. Ing kene kita bakal nyedhiyakake rega paling apik kanggo HCG , Hbsag , HCV , Hp Ab, HP Ag , Sifilis , Malaria , Dengue Rapid T
  • Medlab Timur Tengah 2023– Hangzhou Funworld Biotech Co., Ltd

    Medlab Timur Tengah 2023– Hangzhou Funworld Biotech Co., LtdTim Hangzhou Funworld Biotech melu ing Pameran Dubai 2023. Sajrone pameran kasebut, Funworld Biotech nampilake akeh produk sing mupangati, utamane lembaran sing ora dipotong kanggo seri DOA, seri penyakit infèksius, lan kesuburan.